Românii au blocat vama dintre Bulgaria şi Grecia. Sute de maşini stopate de ”ora 12”

  • Mii de români au plecat în vacanţă sau în alt scop spre Grecia având în vedere ridicarea restricţiilor de către greci
  • Sute de maşini au rămas blocate la graniţa Bulgariei cu Grecia în Promachonas
  • Grecii nu au anunţat că ridică restricţiile la ora 12
2961 afișări
Imaginea articolului Românii au blocat vama dintre Bulgaria şi Grecia. Sute de maşini stopate de ”ora 12”

Românii au blocat vama dintre Bulgaria şi Grecia. Sute de maşini blocate de ora 12

Mii de români au  plecat în vacanţă sau în alt scop spre Grecia având în vedere ridicarea restricţiilor de către greci. Sute de maşini au rămas blocate la graniţa Bulgariei cu Grecia în Promachonas având în vedere faptul că grecii nu au permis accesul liber fără a sta în carantină înainte de ora 12.

Având în vedere că în România nu s-a anunţat acest lucru, românii au trebuit să aştepte ore bune la Promachonas pentru a prinde ora 12 fără restrcţii.

Mulţi dintre ei plecaseră din ţară chiar din seara zilei precedente, ajungând la graniţa greacă de la ora 6 dimineaţa.

Ulterior, situaţia s-a rezolvat, majoritatea îndreptându-se spre Halkidiki sau Thassos.

În Thasoss, 95% din maşinile străine  sunt maşini româneşti. Şi la vamaRomâniei de la Nădlac a fost blocaj la orele dimineţii, foarte multe maşini cu români întorşi din străinătate îngreunând activitatea la punctul de frontieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici