Românii au început să îşi pârască la 112 vecinii întorşi din străinătate

  • Doi prahoveni au sunat la 112 şi au anunţat că vecinii lor s-au întors din Italia şi au spus că le este frică să nu se îmbolnăvească.
  • Oamenii au precizat că vecinii lor au febră şi nu au declarat la graniţă de unde vin.
  • În urma verificărilor, s-a constatat că alarmele au fost false.
21013 afișări
Imaginea articolului Românii au început să îşi pârască la 112 vecinii întorşi din străinătate

Românii au început să îţi pârască la 112 vecinii întorşi din străinătate

Două persoane din Prahova au sunat la 112 ca să îşi reclame vecinii sosiţi din Italia. Potrivit unor surse locale, oamenii au spus autorităţilor că vecinii lor au febră, că s-au întors din Italia şi nu au declarat, la intrarea în ţară, locul din care vin.

Sursele citate susţin că una dintre persoanele care a apelat numărul de urgenţă şi-a dat şi o identitate falsă.

Cu toate acestea, autorităţile au fost făcute verificări în urma reclamaţiilor, iar în urma acestora s-a stabilit că este vorba de alarme false, provocate de teama coronavirusului.

În judeţul Prahova, 170 de persoane revenite din China şi Italia sunt izolate la domiciliu, fără să prezinte simptome specifice infecţiei cu noul coronavirus, a spus, joi, prefectuil judeţului, Cristian Ionescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici