Românii au lăsat sute de comentarii pe pagina de Facebook a Ambasadei Austriei, după votul de joi

Românii au postat sute de comentarii pe pagina de Facebook a Ambasadei Austriei la Bucureşti, după ce această ţară s-a opus aderării României la spaţiul Schengen.

5946 afișări
Imaginea articolului Românii au lăsat sute de comentarii pe pagina de Facebook a Ambasadei Austriei, după votul de joi

Linkedin

„Mă pregătesc să anulez un citybreak la Viena în favoarea Oslo sau Stockholm. Zborul Austrian airlines, hotel, concert, muzee, cafenele şi restaurante pentru patru persoane = câteva mii de euro. Austria, a fost frumos cât ne-am respectat reciproc. Şi recomand Tirolul de Sud celor care nu au încercat schiul în Italia, mâncarea e fantastică”, a comentat pe Facebook un român care a anunţat că îşi va închide contul la una dintre băncile cu acţionar austriac. „Să vedem dacă nişte transfer de capital pt lipsa de lichidităţi pune ceva presiune la Viena. O fi simbolică, dar na, banii mei nu sunt simbolici şi stau mai bine într-o bancă românească”, a adăugat acesta.

„E timpul să schimbăm destinaţia vacanţelor, mulţumim pentru oportunitatea de a descoperi ale locaţii. Poate nu sunt turistul cel mai important, dar sigur sunt una dintre picăturile care vă vor goli paharul!”, a postat un alt român.

„Să vă fie ruşine! Aţi ales să faceţi jocurile lui Putin şi ale Rusiei în detrimentul partenerilor din Uniunea Europeană!”, spune un alt internaut.

„Prin blocarea intrării României în Schengen, politicienii austrieci demonstrează că sunt marionete ale Rusiei lui Putin. Aceasta să fie moştenirea Austriei în istorie?”, se întreabă un alt utilizator.

„Vreau ca autorităţile române doar să respecte legislaţia şi să facă nişte verificări şi controale absolut legale firmelor austriece şi să aplice eventualele sancţiuni la limita maximă”, a scris un român.

Peste 1.300 de comentarii erau joi seara postate pe pagina de Facebook a Ambasadei Austriei la Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici