Românii care au nevoie de Euthyrox nu găsesc medicamentul în farmacii, deşi Ministerul Sănătăţii i-a asigurat că problema este rezolvată

  • Euthyrox nu se mai găseşte în farmacii de peste o jumătate de an.
  • Peste jumătate de milion de români suferă de această boală.
  • Ministerul Sănătăţii a anunţat în urmă cu 4 luni că medicamentul nu va mai fi o problemă, dar nu s-a ţinut de promisiune.
4591 afișări
Imaginea articolului Românii care au nevoie de Euthyrox nu găsesc medicamentul în farmacii, deşi Ministerul Sănătăţii i-a asigurat că problema este rezolvată
Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune atrage atenţia că de mai bine de o jumătate de an Euthyrox nu se mai găseşte în România.
 
Ethyrox-ul este un medicament esenţial în tratamentul pacienţilor cu afecţiuni tiroidiene. 
 
Peste jumătate de milion de români suferă de această boală şi sunt afectaţi de lipsa tratamentului.
 
Deşi Ministerul Sănătăţii a anunţat, în urmă cu 4 luni, că problema este ca şi rezolvată, pacienţii care merg în farmacii şi cer medicamentul se lovesc de răspunsuri negative pentru că Euthyrox-ul lipseşte.
 
Furia i-a împins pe oamenii care au nevoie de acest tratament să înainteze sute de reclamaţii pe site-ul oficial, creat special Minister.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici