Românii din diaspora transmit mesaje emoţionante de Ziua Naţională a României - FOTO

Românii din diaspora transmit mesaje emoţionante către cei dragi şi urează "La Mulţi Ani" României. De la rime autentic româneşti preluate din muzica populară şi din poezia foclorică,până la fotografii cu tricolorul, românii de pretutindeni îşi arată bucuria în social media de 1 decembrie.

1187 afișări
Imaginea articolului Românii din diaspora transmit mesaje emoţionante de Ziua Naţională a României - FOTO

Românii din diaspora transmit mesaje emoţionante de Ziua Naţională a României (Imagine: Ovidiu Matiu/ Mediafax Foto)

Încă de dimineaţă, românii din diaspora au început să publice mesaje de Ziua Naţională a României. Cu fotografii, emoticoane cu inimi lângă care stă scris "La mulţi ani celor cu dragoste de ţară", gif-uri, rime, cântece şi clip-uri de pe YouTube, românii de pretutindeni celebrează cu veselie Ziua Naţională.

Într-una dintre fotografiile publicate de o româncă stabilită în străinătate pe grupul de Facebook "Românii din diaspora", o fată pe un cal arborează steagul României.

Într-un gif publicat de un alt român din străinătate, care face înconjurul internetului, două siluete schiţate digital şi înveşmânte în portul tradiţional românesc, îşi mişcă trupul în ritmul unui dans popular. În fundalul desenului cu femeia cu fotă şi ie şi bărbatul cu brâu şi cămaşă albă care dansează este harta României.

Alţi români din diaspora transmit simplu: "La mulţi ani românilor de pretutindeni", "Doamne, ocroteşte-i pe români" sau "La mulţi ani, Românie, inima mea"

Totodată, pe grupul "Muzica românilor de pretutindeni" se publică clip-uri cu colaje de piese româneşti folclorice ilustrate cu fotografii ale celor mai frumoase peisaje din ţară. La secţiunea de comentarii, mii de români din diaspora transmit "La mulţi ani ţării noastre frumoase!".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici