Românii se află în topul primelor trei comunităţi care comit infracţiuni în Belgia

Cetăţenii români, alături de cei algerieni şi marocani, aflaţi ilegal pe teritoriul Belgiei, fac parte din rândul primelor trei comunităţi străine care comit cele mai multe infracţiuni în această ţară, potrivit forţelor de ordine.

371 afișări
Imaginea articolului Românii se află în topul primelor trei comunităţi care comit infracţiuni în Belgia

Românii se află în topul primelor trei comunităţi care comit infracţiuni în Belgia

În 2012, numărul infracţiunilor comise de către persoane aflate ilegal pe teritoriul Belgiei rămâne stabil în raport cu anii precedenţi. Cetăţenii algerieni, marocani şi români ocupă primele trei locuri. Peste 7.000 de fapte care constituie infracţiuni le-au fost imputate acestor comunităţi anul trecut. Ei sunt urmaţi de către tunisieni, palestinieni, sârbi, polonezi, bulgari şi albanezi, care i-au înlocuit pe irakieni, relatează La Provence.

"Trebuie semnalat că cetăţenia este cea declarată de către străin în momentul reţinerii şi nu este vorba despre adevărata cetăţenie", a specificat cabinetul secretarului de stat pentru Azil şi Migraţie, Maggie De Block.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici