Românii trebuie să încheie asigurări de locuinţe la un an de la emiterea primelor poliţe

Românii sunt obligaţi să încheie asigurarea de locuinţă la un an de la începerea emiterii poliţelor, respectiv 15 iulie 2010, informează Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI).

237 afișări
Imaginea articolului Românii trebuie să încheie asigurări de locuinţe la un an de la emiterea primelor poliţe

Românii trebuie să încheie asigurări de locuinţe la un an de la emiterea primelor poliţe (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"În conformitate cu prevederile articolului 35 din Legea 260/2008, obligativitatea încheierii asigurărilor de locuinţe decurge de la un an de la începerea emiterii poliţelor", se arată într-o precizare de miercuri a MAI.

Astfel, în contextul în care poliţele de asigurare au început să fie emise în 15 iulie 2010, termenul limită de încheiere a acestora este 15 iulie 2011.

După această dată, primarii vor amenda proprietarii de locuinţe care nu au încheiat asigurarea obligatorie, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici