Video Rupere de nori în Buşteni. Circulaţie blocată pe DN1 VIDEO

  • O rupere de nori a provocat inundaţii în mai multe case şi un supermarket din Buşteni.
  • Traficul este întrerupt pe DN 1 Ploieşti - Braşov, din cauza unei viituri puternice.
5759 afișări

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza aluviunilor scurse pe carosabil, traficul este întrerupt temporar pe DN 1 Ploieşti – Braşov, la kilometrul 130+650 metri, pe raza staţiunii Buşteni, judeţul Prahova.

Se acţionează pentru curăţarea suprafeţei de rulare, traficul fiind deviat între timp pe străzi adiacente.

Potrivit IPJ Prahova, sunt scurgeri de apă şi aluviuni de pe străzile din amonte.

Traficul a fost deviat prin zona Zamora.

Reprezentanţii Salvamont Prahova spun că o rupere de nori din noaptea de luni spre marţi a provocat inundaţii în mai multe case şi un supermarket din Buşteni.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici