Video RUPERE de nori în Târgu-Jiu. O ploaie torenţială a inundat străzile

Mai multe străzi din Târgu-Jiu au fost inundate, duminică, în urma unei ploi torenţiale, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru evacuarea apei de pe carosabil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1420 afișări

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, cea mai afectată stradă din oraş este Bicaz, unde sistemul de canalizare nu a făcut faţă cantităţii mari de apă.

"Avem solicitări pe şase străzi din Târgu-Jiu, pe strada Lalelelor, intervenim şi pe strada Bicaz, cu ajutorul motopompelor. Avem un singur echipaj la inundaţii, pentru că mai sunt şi două incendii, la o casă şi pe scara unui bloc din Târgu-Jiu, la care intervenim", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

În timpul furtunii, acoperişul unei case de pe strada Petreşti, din Târgu-Jiu, a luat foc. În acelaşi timp a izbucnit un incendiu în scara unui bloc din oraş, din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric.

Până la ora 17.10, mai multe localităţi din judeţul Gorj se află sub cod portocaliu, fiind anunţate precipitaţii însemnate, descărcări electrice, grindină şi intensificări ale vântului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici