Rupere de NORI. Străzi inundate într-un oraş, după o scurtă ploaie torenţială/ Drum din judeţul Dâmboviţa, acoperit de un strat gros de grindină

Vremea a produs câteva situaţii inedite pe străzile unui oraş şi pe un drum din Dâmboviţa. Câteva străzi din Teiuş, judeţul Alba, au fost inundate, sâmbătă, după ce canalizarea oraşului nu a făcut faţă unei ploi torenţiale. Apa a ajuns, în unele locuri, la 20 de centimetri înălţime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5924 afișări
Imaginea articolului Rupere de NORI. Străzi inundate într-un oraş, după o scurtă ploaie torenţială/ Drum din judeţul Dâmboviţa, acoperit de un strat gros de grindină

Rupere de NORI în zone din România. Străzi inundate într-un oraş din România după o scurtă ploaie torenţială/ Drum din judeţul Dâmboviţa, acoperit de un strat gros de grindină

Ploaia torenţială scurtă, dar puternică, de sâmbătă, a pus în dificultate reţeaua de canalizare din oraşul Teiuş, judeţul Alba.

Câteva străzi din centru s-au umplut repede cu apă, ceea ce i-a făcut pe locuitorii din zonă să se plângă de modul în care este administrată localitatea.

Imagini cu apa care s-a strâns pe străzi au fost postate pe Facebook de localnicii nemulţumiţi de infrastructura oraşului.

Cei care au filmat şi au fotografiat situaţia au comentat că zona poate fi comparată cu canalele din Veneţia şi că nu este prima dată când străzile se transformă în adevărate râuri, deoarece canalizarea nu face faţă la un debit atât de mare de apă.

„Cât costă o tură cu gondola?”, a întrebat un utilizator.

Drum din judeţul Dâmboviţa, acoperit de un strat gros de grindină

Un strat gros de grindină s-a aşternut în doar câteva minute pe drum, sâmbăta seara, în satul Lazuri, comuna Comişani, judeţul Dâmboviţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Imagini cu grindina care a acoperit drumul au fost postate pe Facebook.

„Nu e zăpadă, e grindină, căzută în sat Lazuri, com. Comişani, judeţul Dâmboviţa! Eu am trecut la câteva minute, după”, a scris un bărbat, care a şi adăugat fotografii.

Alt bărbat a confirmat fenomenul: „Ai dreptate, chiar atunci veneam de la serviciu, prăpăd!”.

Pentru judeţul Dâmboviţa, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă seara, o avertizare de cod galben de vreme severă imediată, fiind aşteptate averse ce vor cumula local 25 l/mp, grindină de mici dimensiuni, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici