Ruperi de nori, sâmbătă dimineaţă în Iaşi. Traficul rutier, blocat

O rupere de nori care a avut loc sâmbătă dimineaţa în Iaşi a blocat traficul rutier timp de aproape o oră, echipaje ale Companiei de Transport Public Iaşi şi ale Direcţiei Regionale a Drumurilor şi Podurilor intervenind pentru reluarea circulaţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

880 afișări
Imaginea articolului Ruperi de nori, sâmbătă dimineaţă în Iaşi. Traficul rutier, blocat

Ruperi de nori, sâmbătă dimineaţă în Iaşi. Traficul rutier, blocat

Reprezentanţii Companiei de Transport Public Iaşi au spus că este blocată circulaţia vagoanelor din cauza cantităţii mari de apă care a căzut în timp scurt.

"Circulaţia tramvaielor pe mai multe trasee este blocată, de la ora 9.07, din cauza cantităţii mari de apă căzute în foarte scurt timp în municipiul Iaşi. Zonele afectate sunt Sadoveanu - Piaţa Unirii, Pădurii, Tudor Vladimirescu, Nicolae Iorga şi capăt Dacia. Încercăm să reluăm circulaţia vagoanelor cât mai repede, odată cu retragerea apei din zonele afectate", au arătat reprezentanţii Companiei de Transport Public Iaşi.

De asemenea, reprezentanţii Direcţiei Regionale a Drumurilor şi Podurilor (DRDP) Iaşi au transmis că au avut acţiuni în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă pe întreg teritoriul Moldovei.

"În urma unei ruperi de nori în Moldova, echipele DRDP Iaşi au intervenit în mai multe puncte critice, pentru eliberarea carosabilului de aluviuni. De exemplu, una dintre echipe a intervenit pe DN 2, km 261+800, în localitatea Răcăciuni, din judeţul Bacău", au arătat reprezentanţii DRDP Iaşi.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pentru sâmbătă dimineaţă o avertizare nowcasting de tip cod galben de averse şi descărcări electrice. Avertizarea vizează întreaga regiune a Moldovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici