S-a deschis un nou centrul mobil de vaccinare în Piaţa Obor. Persoanele vaccinate primesc trei mici, două chifle şi o apă plată

  • S-a deschis un nou centrul mobil de vaccinare în Piaţa Obor
  • Fiecare persoană vaccinată primeşte o porţie de mici şi o apă plată
  • Micii oferiţi sunt contribuţia integrală şi voluntară a Terasei Obor
458 afișări
Imaginea articolului S-a deschis un nou centrul mobil de vaccinare în Piaţa Obor. Persoanele vaccinate primesc trei mici, două chifle şi o apă plată

S-a deschis un nou centrul mobil de vaccinare în Piaţa Obor. Persoanele vaccinate primesc trei mici, două chifle şi o apă plată

Trei mici, două chifle şi o apă plată, asta primesc cei care se vaccinează la centrul mobil din Piaţa Obor. Recompensa va fi oferită sub formă de voucher pe care îl vor putea folosi până în 15 iunie.

Oamenii s-au aşezat la rând încă de dinainte ca centrul de vaccinare să se deschidă. Iar până la prânz au fost vaccinate peste 100 de persoane cu Pfizer şi Johnson & Johnson.

BRIGHILĂ MIHAELA, persoană vaccinată: Nu am venit pentru voucher, am venit pentru că acum a fost momentul.

MIHAI FONTA, persoană vaccinată: Am fost la cumpărături, pentru cumpărături am venit. Am văzut centrul mobil şi am zis să facem şi chestia asta.

Reporter: locuiţi aici în apropier?

MIHAI FONTA, persoană vaccinată: nu tocmai, dar în zonă. Dacă se dă e bun, dar nu pentru voucher am venit, nici n-am ştiut de voucher, numai aici am aflat.

POPA MIHAELA, persoană vaccinată: Este un gest frumos.

Despre ce spun managerii terasei, dacă fac sau nu faţă la numărul mare de vaccinaţi, afli deseară la ŞTIU.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici