S-a plecat cu URNA MOBILĂ. În ce spital din Bucureşti, niciun pacient nu a vrut să VOTEZE la referendumul pentru familie 2018

Mai mulţi pacienţi şi medici care lucrează în spitalele din Capitală au votat, sâmbătă, cu urna mobilă. Dacă la unele spitale au fost înregistrate peste 100 de solicitări din partea pacienţilor de a vota, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti nu a fost înregistrată niciuna.

10263 afișări
Imaginea articolului S-a plecat cu URNA MOBILĂ. În ce spital din Bucureşti, niciun pacient nu a vrut să VOTEZE la referendumul pentru familie 2018

S-a plecat cu URNA MOBILĂ. În ce spital din Bucureşti, niciun pacient nu a vrut să-şi exercite dreptul de vot/ Referendum familie 2018

La Spitalul Universitar de Urgenţă Elias au votat şa referendum, până în prezent, 122 de persoane, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al instituţiei spitaliceşti, Silviu Negoiţă.

La Spitalul Floreasca au fost înscrişi pe liste 89 de persoane, pentru a vota cu urna mobilă, ânsă, potrivit purtătorului de cuvânt la unităţii spitaliceşti, Bogdan Opriţa, 24 de persoane nu au avut acte de identitate şi nu au putut vota.

Urna mobilă a fost solicitată şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Carol Davila”. Astfel, pe listă au fost înscrişi 119 persoane, dintre care au votat 100.

De asemenea, potrivit reprezentanţilor Spitalului Universitar, până vineri, niciun pacient nu şi-a exprimat dorinţa de a vota prin intermediul urnei mobile.

Referendumul pentru familie, care se va desfăşura sâmbătă şi duminică, între orele 7.00 – 21.00, are la bază iniţiativă cetăţenească demarată de Coaliţia pentru Familie, prima de după 1989. Pentru a fi valabil referendumul, la urne trebuie să se prezinte cel puţin 5.685.202 persoane cu drept de vot.

Întrebarea care va fi adresată românilor la referendumul pentru redefinirea familiei va fi: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici