S-a pornit alarma la Sibiu, după ce un urs a fost văzut plimbându-se prin oraş

Un urs a fost văzut marţi dimineaţă într-o zonă a oraşului Sibiu, autorităţile au dat alarma, dar animalul nu a fost găsit.

454 afișări
Imaginea articolului S-a pornit alarma la Sibiu, după ce un urs a fost văzut plimbându-se prin oraş

S-a pornit alarma la Sibiu, după ce un urs a fost văzut plimbându-se prin oraş

Potrivit Jandarmeriei Sibiu „în jurul orei 04.00, a fost sesizată prezenţa unui urs în zona Calea Cisnădiei.”

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu s-a deplasat imediat la locul indicat, pentru asigurarea măsurilor de protecţie.

De asemenea, au fost informaţi reprezentanţii Primăriei Municipiului Sibiu, iar la faţa locului s-a constituit echipa de intervenţie. Animalul nu a fost găsit.

„În urma verificărilor şi acţiunilor desfăşurate de forţele de ordine, respectiv folosirea semnalelor acustice şi luminoase, ursul nu a fost găsit în aria extinsă de căutare. De asemenea, în această situaţie, au fost informaţi şi reprezentanţii Primăriilor Cisnădie şi Şelimbăr”, a anunţat Jandarmeria.

Autorităţile le reamintesc cetăţenilor ca atunci când sesizează prezenţa unui urs să nu se apropie de acesta şi să apeleze imediat numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
urs,
alarmă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici