S-au dat peste 140 de amenzi în Gara de Nord, pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID-19

  • Poliţiştii au aplicat în ultimele trei zile, în Gara de Nord, 140 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea epidemiei de COVID-19.
  • Poliţiştii susţin că obiectivul acestor controale nu este de a aplica sancţiuni, ci de a veghea la respectarea legii.
784 afișări
Imaginea articolului S-au dat peste 140 de amenzi în Gara de Nord, pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID-19

S-au dat peste 140 de amenzi în Gara de Nord, pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID-19

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, poliţiştii de la Transporturi şi jandarmii au făcut controale atât în gări, cât şi în trenurile ce au punct de plecare sau sosire Gara de Nord.

În ultimele 3 zile au fost verificate 116 trenuri de călători, fiind constatate şi aplicate peste 140 de sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii susţin că obiectivul acestor controale nu este de a aplica sancţiuni, ci de a veghea la respectarea legii.

„Facem apel la dumneavoastră pentru respectarea tuturor măsurilor necesare prevenirii răspândirii infectării cu virusul COVID-19. Purtaţi masca de protecţie şi respectaţi distanţarea socială”, a transmis Poliţia Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici