SABI: 87 de bucureşteni au suferit entorse, fracturi sau contuzii, duminică şi luni, după ce au căzut

Aproape 90 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în Capitală, unele dintre ele fiind transportate la spital, duminică şi luni, după ce au căzut şi au suferit fracturi, entorse sau contuzii, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, dr. Alis Grasu.

52 afișări
Imaginea articolului SABI: 87 de bucureşteni au suferit entorse, fracturi sau contuzii, duminică şi luni, după ce au căzut

SABI: 87 de bucureşteni au suferit entorse, fracturi sau contuzii, duminică şi luni, după ce au căzut (Imagine: Mediafax Foto)

În intervalul duminică, ora 8.00 - luni, ora 15.30, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) au fost înregistrate 2.112 de solicitări, dintre care 1.086 pentru urgenţe, a precizat dr. Grasu.

Din totalul urgenţelor, două au fost la accidente rutiere, iar 87, pentru fracturi, entorse, plăgi şi contuzii prin cădere.

Salvarea a mai fost solicitată, în acelaşi interval, pentru 12 tentative de suicid, 300 de colici abdominale, 150 de dureri toracice şi 14 naşteri.

Pe toată durata sărbătorilor de iarnă, la SABI s-au înregistrat 15.351 de solicitări, dintre care 8.043 au fost pentru urgenţe medicale.

În perioada 31 decembrie, ora 19.00 - 5 ianuarie, ora 7.00, au fost 6.259 de solicitări, 3.301 fiind urgenţe. În acest interval, "vârful" solicitărilor s-a înregistrat în 2 ianuarie, când la SABI au fost 1.700 de apeluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici