Saloane pline de clienţi de la prima oră. Angajaţii au revenit cu emoţii la muncă

  • De la prima oră, saloanele de îngrijire personală au fost luate cu asalt de clienţi.
  • Cele mai solicitate servicii sunt vopsirea părului, tunsorile şi manichiura.
  • Reguli de distanţare impun administratorii de saloane să reducă numărul de locuri pentru deservirea clienţilor.
1307 afișări
Imaginea articolului Saloane pline de clienţi de la prima oră. Angajaţii au revenit cu emoţii la muncă

Saloane pline de clienţi de la prima oră. Angajaţii au revenit cu emoţii la muncă / FOTO: Profimedia

Saloanele de îngrijire personală au fost „pline” de la prima oră. Angajaţii saloanelor au revenit cu emoţie la muncă după două luni de pauză forţată de epidemie. Administratorii au pus în practică toate recomandările pentru siguranţa clienţilor şi a angajaţilor. 

„Am făcut o colaborare cu o firmă de dezinfecţie, unde dezinfectăm cam de două ori pe săptămână. Oferim clienţilor noştri măşti de protecţie şi bineînţeles se dezinfectează locul de muncă după fiecare client în parte”, spune Laurenţiu Baban, coafor.

Numărul de locuri în saloane însă s-a redus, iar coaforii lucrează în ture. A dispărut şi zona de aşteptare Cei mai fericiţi au fost însă clienţii, care au avut acces în sfârşit la serviciile de îngrijire specializate.

„Mi-am făcut programare de câteva zile, dar eu nu m-am mai tuns de câteva luni şi nu mai puteam să stau cu părul netuns. Mi-a fost puţin frică să ies pe uşă, dar societatea trebuie să meargă mai departe”.

„Am sunat din timp şi în principiu pedichiura e aia care <doare> cel mai tare la propriu, eventual şi o manichiură, cam astea sunt urgenţele. Toată lumea s-a descurcat presupun cu soluţii ”do it yourself”.

Cele mai multe solicitate servicii acum sunt vosirea părului, tunsorile şi manichiurile. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici