Salvamontiştii au recuperat o turistă de 70 de ani epuizată care s-a încăpăţânat să urce mai departe pe munte

Salvamontiştii din Buşteni au recuperat o turistă în vârstă de 70 de ani epuizată fixic, care s-a încăpăţânat să urce pe Vârful Omu din Munţii Bucegi.

1154 afișări
Imaginea articolului Salvamontiştii au recuperat o turistă de 70 de ani epuizată care s-a încăpăţânat să urce mai departe pe munte

Salvamontiştii au recuperat o turistă de 70 de ani epuizată care s-a încăpăţânat să urce mai departe pe munte

Salvamontiştii spun că femeia de 70 de ani a plecat luni, alături de soţul ei, de la Piatra Arsa. Când au ajuns la Babele, bărbatul şi-a dat seama că Vârful Omu este un efort prea mare pentru el şi s-a oprit.

Soţia lui însă şi-a continuat urcarea cu o altă femeie întâlnită pe drum.

După Cerdacul Văii Cerbului, femeia de ani a făcut epuizare fizică cu lipotimie şi nu şi-a mai putut continua drumul.

Salvamontiştii i-au acordat primul ajutor şi au transportat femeia cu un ATV.

Intervenţia s-a încheiat luni seara cu bine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici