Salvamontiştii din Braşov au interenit pentru salvarea unei persoane înjunghiate în gât. Cum s-a întâmplat incidentul

  • Salvamontiştii din Braşov au intervenit în noaptea de duminică spre luni pentru salvarea unei persoane care a fost înjunghiată în zona gâtului.
  • Incidentul a avut loc la Peştera de Lapte.
757 afișări
Imaginea articolului Salvamontiştii din Braşov au interenit pentru salvarea unei persoane înjunghiate în gât. Cum s-a întâmplat incidentul

Serviciul Public Local Salvamont Braşov a fost solicitat să intervină în noaptea de duminică spre luni într-un caz de agresiune, petrecut la Peştera de Lapte.

Conform salvamontiştilor, o persoană a fost înjunghiată în zona gătului.

La faţa locului s-au deplasat echipe de salvamontişti, jandarmi montani, politişti şi angajaţi SMURD.

Aceştia au găsit victima, cu vârsta de 23 de ani, care prezenta hemoragie masivă.

După ce i s-a acordat primul ajutor, aceasta a fost coborâtă şi preluată de o ambulanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici