Sancţiuni după petrecerea fără măşti a jandarmilor: Suma cu care au fost sancţionaţi oamenii legii

  • Jandarmii braşoveni care au participat la o petrecere cu ocazia trecerii în rezervă a unui şef, fără respectarea normelor de protecţie anti-COVID, au fost amendaţi cu câte 500 de lei.
  • Potrivit Jandarmeriei, amenda pentru fiecare jandarm este de 500 de lei.
1095 afișări
Imaginea articolului Sancţiuni după petrecerea fără măşti a jandarmilor: Suma cu care au fost sancţionaţi oamenii legii

Sancţiuni după petrecerea fără măşti a jandarmilor: Suma cu care au fost sancţionaţi oamenii legii

Zeci de jandarmi braşoveni au participat în 28 februarie la o petrecere cu ocazia trecerii în rezervă a unui şef, fără respectarea normelor de protecţie anti-COVID.

„Am luat la cunoştinţă despre manifestarea care a avut loc în unitatea noastră. Astfel, în seara zilei de 28 februarie, la ieşirea din misiune, efective din cadrul unei subunităţi mobile, pe fondul trecerii în rezervă a şefului ierarhic, i-au adus acestuia mulţumiri pentru activitatea depusă în calitate de militar, fapt materializat prin aclamaţii şi urări. În ceea ce priveşte atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecţie individuală la nivelul unităţii noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt şi pentru a se lua măsurile legale care se impun”, anunţa anterior IJJ Braşov.

În imagini apar angajaţii Grupării de Jandarmi Mobile Burebista Braşov, care-şi fac poze îngrămădiţi şi fără măşti de protecţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici