Săptămâna Europeană a Sportului: 35 de acţiuni, în peste 20 de judeţe, cu mii de participanţi

Ediţia a doua a Săptămânii Europene a Sportului a debutat, sâmbătă, în România, cu nu mai puţin de 35 de acţiuni la scara întregii ţări, în peste 20 de judeţe, la care participă câteva mii de iubitori ai sportului, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

338 afișări
Imaginea articolului Săptămâna Europeană a Sportului: 35 de acţiuni, în peste 20 de judeţe, cu mii de participanţi

Săptămâna Europeană a Sportului: 35 de acţiuni, în peste 20 de judeţe, cu mii de participanţi

La nivel european, deschiderea oficială pentru toate cele 27 de ţări ale Uniunii Europene cuprinse în acest proiect va avea loc la Kosice, în Slovacia, iar în România, sub coordonarea, ca şi în 2015, a Federaţiei Române Sportul pentru toţi. Anul trecut, au fost prezenţi peste 5 milioane de oameni, în cadrul a peste 7.000 de manifestări sportive şi de educaţie fizică.

Astfel, la Bucureşti se desfăşoară două demonstraţii de karate Goju-Ryo şi dansuri moderne. În judeţul Alba, pe Dealul Mamut de la Alba Iulia se dispută Mamut Bike. La Arad, în Sala Polivalentă, încep meciurile pentru Cupa Sportul pentru Toţi la volei.

ASPT Argeş a mobilizat peste 2.500 de iubitori ai mişcării şi sportului, pentru Programul Activ şi sănătos la Muncă, la Primăria şi subunitatea de pompieri din Câmpulung, la AS Top Team Pristavu, Liceul cu program sportiv, la Rucăr-Podu Dâmboviţei şi la sediul firmelor din judeţ, precum şi meciuri de volei, handbal, de şah, curse cicliste şi atletice.

Într-o enumerare succintă, acţiuni au loc, sâmbătă, de asemenea, în Botoşani, Constanţa, cu 3 acţiuni centrale, în capitala judeţului, Dâmboviţa, Dolj, la Craiova, în principal pentru aceasta primă zi a SES, Galaţi, Gorj, Harghita, Iaşi, Ilfov, la Chiajna, în organizarea Fundaţiei Pro Chiajna, "Săptămâna" fiind o invitaţie în special la iniţiativa locală, Maramureş, cu nu mai puţin de 6 manifestări numai în prima zi, Mehedinţi, Olt, Satu Mare, Sibiu, Suceava şi Vâlcea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici