Şapte adulţi şi un copil, surprinşi de ape pe o insulă formată între Şercaia şi Mândra

Şapte adulţi şi un copil au fost surprinşi, miercuri seara, pe o insulă formată între localităţile Şercaia şi Mândra, pentru salavarea lor intervenind contracronometru pompierii din cadrul ISU Braşov.

253 afișări
Imaginea articolului  Şapte adulţi şi un copil, surprinşi de ape pe o insulă formată între Şercaia şi Mândra

Şapte adulţi şi un copil, surprinşi de ape pe o insulă formată între Şercaia şi Mândra

ISU Braşov a transmis, miercuri seara, că pompierii intervin contracronometru pentru salvarea a 7 adulţi şi un copil, surprinşi de ape pe o insulă formată între localităţile Şercaia şi Mândra.

Cele opt persoane au rămas izolate în timp ce se aflau cu cele aproximativ 1.000 de oi în zona respectivă.

La misiunea de salvare, mai multe echipaje de pompieri acţionează cu patru bărci din cadrul ISU Braşov şi alte două trimise în sprijin de la ISU Sibiu.

Din primele informaţii, persoanele surprinse de ape nu prezintă probleme medicale.

În judeţul Braşov este cod portocaliu de inundaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici