Şapte bărbaţi, reţinuţi la Caracal pentru braconaj. Poliţiştii au confiscat 18 ogari

  • Şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 49 de ani au fost reţinuţi, luni, de poliţiştii din Olt
  • Aceştia sunt suspecţi de braconaj
  • În urma percheziţiilor din Caracal, au fost ridicaţi 18 ogari şi mai multe proiectoare
5696 afișări
Imaginea articolului Şapte bărbaţi, reţinuţi la Caracal pentru braconaj. Poliţiştii au confiscat 18 ogari

Sursa: Profimedia Images

Potrivit IPJ Olt, cei şapte bărbaţi sunt bănuiţi de constituirea unui grup infracţional organizat şi braconaj.

„În urma unor percheziţiilor efectuate pe raza municipiului Caracal, poliţiştii au ridicat 18 câini ogari, 6 dispozitive de iluminat tip proiector, precum şi alte obiecte despre care există suspiciunea că ar fi rezultat în urma unor activităţi de braconaj sau ar fi fost utilizate pentru a săvârşi astfel de fapte”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Cele şapte persoane au fost reţinute pentru 24 de ore şi vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici