Şapte copii, intoxicaţi cu monoxid de carbon, în Prahova

Pompierii militari şi cadrele de la Ambulanţă intervin, joi, în comuna Bălţeşti, unde şapte copii s-au intoxicat cu monoxid de carbon, acasă. Minorii acuză vărsături şi amenţeli.

59 afișări
Imaginea articolului Şapte copii, intoxicaţi cu monoxid de carbon, în Prahova

Şapte copii, intoxicaţi cu monoxid de carbon, în Prahova

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că pompierii au fost alertaţi în comuna Bălţeşti, sat Izeşti, unde şapte copii, cu vârste între 2 luni şi 8 ani, s-au intoxicat cu monoxid de carbon. 

Tatăl a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Copiii sunt conştienţi.

“ Manifestă vomă, ameţeli şi sunt conştienţi. Tatăl a sunat la 112. Se pare că monoxid de carbon provine de la o sobă”, a declarat Raluca Vasiloae.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţa Prahova au anunţat că a trimis în zonă mai multe echipaje, care vor transporta victimele la spitalele din zonă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici