Şapte fraţi din Iaşi, duşi cu o autospecială SMURD la spital după ce au băut energizant

Şapte fraţi cu vârste cuprinse între 2 şi 15 ani, din comuna Vlădeni, judeţul Iaşi, au fost duşi, vineri seara, cu o autospecială SMURD la Spitalul de Pediatrie „Sf. Maria”, după ce au băut energizant.

2242 afișări
Imaginea articolului Şapte fraţi din Iaşi, duşi cu o autospecială SMURD la spital după ce au băut energizant

Şapte fraţi dintr-o comună din Iaşi, la spital după ce au băut energizant

Primarul comunei Vlădeni, Cătălin Brânzan, a declarat, vineri seara, corespondentului MEDIAFAX, că cei şapte copii sunt din aceeaşi familie, mama fiind internată în spital, cu pneumonie. Femeia este şi însărcinată, iar soţul ei munceşte într-un alt judeţ.

„În momentul în care ar fi băut energizant, copiii erau, se pare, în grija unei mătuşi, iar unul dintre ei cred că a furat dintr-un magazin un bax de energizant. Pentru că ne-am temut că au băut energizantul, i-am luat pe toţi la dispensar, au fost consultaţi”, a spus Brânzan.

Potrivit ISU Iaşi, cei şapte copii au fost preluaţi pentru a fi duşi la Spitalul „Sf. Maria” din Iaşi.

Starea celor şapte copii, cu vârste între 2 şi 15 ani, este bună, ei fiind duşi la spital preventiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici