Şapte maşini aflate în parcarea unui service auto din Năsăud, afectate de un incendiu puternic

Şapte maşini care erau în parcarea unui service auto din oraşul Năsăud au fost cuprinse, vineri la amiază, de un incendiu puternic, cauzele fiind în curs de stabilire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

258 afișări
Imaginea articolului Şapte maşini aflate în parcarea unui service auto din Năsăud, afectate de un incendiu puternic

Şapte maşini aflate în parcarea unui service auto din Năsăud, afectate de un incendiu puternic

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, un puternic incendiu a izbucnit în parcarea unui service auto din oraşul Năsăud, în care se aflau zeci de maşini.

Flăcările au afectat şapte autoturisme parcate.

La faţa locului intervin trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud din oraşul Năsăud.

“Este vorba despre un incendiu care a izbucnit într-o parcare a unui service auto din Năsăud. Flăcările au cuprins iniţial trei maşini, după care incendiul s-a extins şi au fost afactate şapte autoturisme. Trei dintre ele sunt afectate în proporţie de 90 la sută, alte două în proporţie de 40 – 50 la sută şi celelalte două în poporţie de 14 – 20%. Intervenţia este în desfăşurare, nu există persoane rănite”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Se fac cercetări pentru a se stabili din ce cauză a pornit incendiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici