Şapte maşini, implicate într-un accident provocat de un jandarm băut, în Capitală. Două persoane, rănite uşor / S-a deschis dosar penal, cauza este instrumentată de procurorii militari

Procurorii militari fac cercetări pentru vătămare corporală şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice în cazul jandarmului care conducea băut şi a provocat un accident rutier în urma căruia au fost rănite uşor două persoane, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

2949 afișări
Imaginea articolului Şapte maşini, implicate într-un accident provocat de un jandarm băut, în Capitală. Două persoane, rănite uşor / S-a deschis dosar penal, cauza este instrumentată de procurorii militari

Şapte maşini, implicate într-un accident în Capitală. Două persoane, rănite uşor

Accidentul care a avut loc luni seara, în Bucureşti, în care au fost implicate şapte maşini, a fost provocat de un jandarm, potrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră. Jandarmeria a precizat că bărbatul consumase alcool, urmând a fi anchetat disciplinar.

 

"Şoferul camionului implicat în accidentul rutier de pe Bd-ul Geniului este plt.maj. I.T., în vârstă de 41 de ani, angajat al Jandarmeriei din anul 2004. Întrucât subofiţerul a ieşit pozitiv în urma testării alcoolemiei conducerea Jandarmeriei Bucureşti va dispune măsuri în vederea tragerii la răspundere disciplinară a acestuia. Jandarmeria întăreşte faptul ca astfel de situatii nu ne caracterizează şi nu sunt tolerate astfel de comportamente în rândul cadrelor militare", a declarat Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, pentru Mediafax.

Potrivit poliţiştilor, jandarmul este cel care a provocat accidentul, nepăstrând distanţa regulamentară între maşini.

În urma accidentului care a avut loc pe Bulevardul Geniului, pe sensul către Piaţa Leu, două persoane au fost rănite uşor, fiind transportate la spital pentru investigaţii.

În total, şapte maşini au fost implicate, cauza producerii accidentului, spun poliţiştii, fiind nepăstrarea distanţei dintre vehicule.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici