Şapte migranţi care încercau să intre pe jos din Serbia în România, prinşi de poliţişti - GALERIE FOTO

Cinci cetăţeni egipeni, un algerian şi un pakistanez au fost prinşi, în noaptea de duminică spre luni, de poliţiştii de frontieră din Moraviţa, în timp ce încercau să intre ilegal, pe jos, din Serbia în România, transmite corespondentul MEDIAFAX.

218 afișări
Imaginea articolului Şapte migranţi care încercau să intre pe jos din Serbia în România, prinşi de poliţişti - GALERIE FOTO

Şapte migranţi care încercau să intre pe jos din Serbia în România, prinşi de poliţişti - GALRIE FOTO

Vezi mai jos GALERIA FOTO

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, poliţiştii de la Moraviţa au depistat, în noaptea de duminică spre luni, pe câmp, lângă frontiera cu Serbia, şapte persoane.

Cei şapte bărbaţi au fost transportaţi la sediul Poliţiei de Frontieră, stabilindu-se că grupul era format din 5 cetăţeni egipteni, un algerian şi un pakistanez, cu vârste cuprinse între 19 şi 35 ani. Aceştia au declarat că au plecat din Serbia pe jos, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Cei şapte sunt cercetaţi pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici