Şapte persoane din Mureş, reţinute în urma unor percheziţii la care au fost găsite etnobotanice şi bani

Şapte persoane au fost reţinute, în urma a trei percheziţii domiciliare făcute în judeţul Mureş, care au vizat presupuşi membri ai unei grupări infracţionale care comercializa ilegal etnobonatice, poliţiştii găsind astfel de substanţe, dar şi o armă cu aer comprimat şi bani.

118 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane din Mureş, reţinute în urma unor percheziţii la care au fost găsite etnobotanice şi bani

Şapte persoane din Mureş, reţinute în urma unor percheziţii la care au fost găsite etnobotanice şi bani (Foto: Alexandru Solomon / Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă remis, marţi, de Poliţia Judeţeană Mureş, lucrătorii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT au făcut, luni, trei percheziţii domiciliare în judeţ, la locuinţele a şapte persoane bănuite de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, respectiv etnobotanice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 40 de grame de fragmente vegetale, 15 grame de pulbere albă susceptibile a avea efect psihoactiv, o armă cu aer comprimat, 14.500 de lei, 3.040 de euro, aproape 80.000 de ţigări netimbrate, opt telefoane mobile, două tablete, un laptop, un DVR, două grindere şi o pipă artizanală.

"Din cercetări a reieşit că cei şapte bănuiţi, cu vârste între 18 şi 47 de ani, ar fi acţionat, în mod coordonat, în scopul efectuării de operaţiuni cu produse/substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv", se precizează în comunicat.

Cei şapte bărbaţi au fost reţinuţi, luni seară, fiind suspectaţi de constituirea unui grup infracţional organizat şi operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici