Şapte persoane implicate într-un accident în Suceava după ce patru maşini şi un TIR s-au ciocnit

Un grav accident de circulaţie, în care au fost implicate şapte persoane, a avut loc miercuri seara, în judeţul Suceava pe Drumul Naţional 17, după ce patru maşini şi un autotren s-au ciocnit, circulaţia fiind blocată pe ambele sensuri de mers, transmite corespondetul MEDIAFAX.

476 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane implicate într-un accident în Suceava după ce patru maşini şi un TIR s-au ciocnit

Şapte persoane implicate într-un accident în Suceava după ce patru maşini şi un TIR s-au ciocnit

Accidentul petrecut mirecuri seara pe DN 17, a avut loc între localităţile Pălninoasa şi Gura Humorului, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, în accident fiind implicate patru autoturisme şi un TIR.

“În accident au fost implicate şapte persoane, însă numai trei urmează să fie transportate la spital” a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Ionuţ Cobziuc.

Inspectoratul de Poliţie Suceava a declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul şi cine este vinovat. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN 17 este blocată pe ambele
sensuri de circulaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici