Şapte persoane, rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu o autobasculantă, în Alba

Şapte persoane au fost rănite, luni dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN 74, în judeţul Alba, după ce un microbuz în care se aflau 11 pasageri s-a ciocnit cu o autobasculantă.

105 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane, rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu o autobasculantă, în Alba

Şapte persoane, rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu o autobasculantă, în Alba (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, accidentul a avut loc pe DN 74, în zona localităţii Poiana Ampoiului, între Alba Iulia şi Zlatna, microbuzul ciocnindu-se cu o autobasculantă.

În urma impactului, şapte persoane din microbuz au fost rănite uşor, fiind transportate la Spitalul Judeţean Alba.

În microbuz se aflau 11 pasageri şi şoferul.

Poliţiştii rutieri din Alba au deschis o anchetă în acest caz, urmând să stabilească şoferul vinovat de producerea accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici