Şapte persoane rănite după ce un microbuz s-a răsturnat pe DN3, în judeţul Călăraşi

Şapte persoane au fost rănite, vineri, după ce un microbuz s-a răsturnat pe DN3 între localităţile Lehliu-Gară şi Lehliu-Sat, în judeţul Călăraşi. Două dintre victime vor fi transportate la spital, iar celelalte au primit îngrijiri la faţa locului.

2545 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane rănite după ce un microbuz s-a răsturnat pe DN3, în judeţul Călăraşi

Şapte persoane rănite după ce un microbuz s-a răsturnat pe DN3, în judeţul Călăraşi

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, un microbuz s-a răsturnat pe carosabil pe DN3 Bucureşti – Călăraşi.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN3 Bucureşti – Călăraşi, la kilometrul 64, între localităţile Lehliu-Gară şi Lehliu-Sat (judeţul Călăraşi), un microbuz s-a răsturnat pe carosabil”, au transmis reprezentanţii Poliţiei.

Potrivit reprezentanţilor ISU Călăraşi, în microbuz se aflau şoferul şi nouă pasageri, iar, în urma accidentului, şapte persoane au fost rănite uşor, suferind contuzii şi escoriaţii. La faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare al ISU Călăraşi şi două ale Serviciuului Judeţean de Ambulanţă, care au acordat primul ajutor răniţilor.

Două dintre victime vor fi transportate la spitalul din oraşul Lehliu Gară, pentru investigaţii suplimentare.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc după ce şoferul microbuzului ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, vehiculul a ieşit de pe carosabil, iar în momentul în care a încercat să îl readucă pe şosea, microbuzul s-a răsturnat.

Poliţiştii continuă cercetările la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici