Şapte persoane reţinute după scandalul din Blaj. A fost nevoie de 30 de poliţişti şi jandarmi pentru a opri conflictul

  • Şapte persoane au fost reţinute după scandalul din Blaj, la care au intervenit 30 de poliţişti şi jandarmi.
  • Şase persoane au fost reţinute pentru tulburarea liniştii publice, iar una pentru că a postat pe Facebook comentarii la adresa forţelor de intervenţie.
796 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane reţinute după scandalul din Blaj. A fost nevoie de 30 de poliţişti şi jandarmi pentru a opri conflictul

Şapte persoane reţinute după scandalul din Blaj. Au intervenit 30 de poliţişti şi jandarmi

Poliţiştii din Blaj au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, cinci bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani, cercetate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vineri după-amiaza, două femei s-au certat în stradă, pe fondul consumului de alcool, iar în momentul intervenţiei echipajelor de poliţie şi jandarmerie mai multe persoane din cartier au ieşit în stradă, fiind nevoie de suplimentarea forţelor de ordine publică.

La sediul poliţiei au fost conduse 15 persoane, iar sâmbătă cele 6 persoane reţinute vor fi prezentate în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

Poliţiştii şi jandarmii au dat 10 amenzi de 33.000 de lei pentru nerespectarea ordonanţelor militare şi 6 amenzi de 1.000 de lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Tot vineri un bărbat de 36 de ani din Blaj a postat pe Facebook comentarii prin care instiga oamenii la fapte de violenţă, şi acesta fiind reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. Sâmbătă şi acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici