Şapte persoane, transportate la spital după o coliziune între două maşini în Harghita

Şapte persoane au fost transportate la spital, luni seara, după o coliziune frontală între două autoturisme, pe DN 12, la ieşire din Miercurea Ciuc spre Sâncrăieni. Drumul este blocat pe ambele sensuri, iar traficul deviat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

135 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane, transportate la spital după o coliziune între două maşini în Harghita

Şapte persoane, transportate la spital după o coliziune între două maşini în Harghita

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, şapte persoane au fost transportate la spital după ce două maşini s-au ciocnit.

”O persoană prezintă fracturi, fiind mai grav. Detaşamentul Miercurea Ciuc intervine cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospeciala pentru transport personal si victime multiple. La faţa locului s-au deplasat zece subofiţeri”, potrivit ISU Harghita.

Potrivit Poliţiei Harghita, coliziunea între cele două autoturisme a fost frontală. Poliţiştii vor stabili cauzele exacte în care s-a produs accidentul.

Drumul este blocat pe ambele sensuri, iar traficul de pe DN 12 este deviat pe un drum comunal.

Accidentul s-a produs la ieşire din Miercurea Ciuc spre Sâncrăieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici