Şapte persoane transportate la spital după un accident între trei maşini, aproape de Alba Iulia

Şapte persoane au fost transportate, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia, patru primind îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier între trei autoturisme, pe DN1, între Alba Iulia şi Sebeş, traficul fiind îngreunat circa o oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

960 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane transportate la spital după un accident între trei maşini, aproape de Alba Iulia

Şapte persoane transportate la spital după un accident între trei maşini, aproape de Alba Iulia

Potrivit Poliţiei Alba, accidentul s-a produs după ce un şofer din Baia Mare a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit de un autoturism cu număr de Hunedoara, care venea din sensul opus de mers.

În urma accidentului, şapte persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia, patru primind îngrijiri medicale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici