Şapte răniţi după ce autocarul în care erau a fost lovit de un buştean căzut dintr-un camion

Şapte persoane din Ucraina au fost rănite, între care trei sunt în stare gravă, după ce autocarul în care se aflau a fost lovit de un buştean căzut dintr-un autocamion, incidentul petrecându-se sâmbătă seară, în dreptul localităţii ieşene Mirosloveşti.

2510 afișări
Imaginea articolului Şapte răniţi după ce autocarul în care erau a fost lovit de un buştean căzut dintr-un camion

Şapte răniţi după ce autocarul în care erau a fost lovit de un buştean căzut dintr-un camion

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, Silvia Bolohan, în autocar se aflau 46 de turişti plus cei doi şoferi. Pe raza localităţii Mirosloveşti, judeţul Iaşi, un autocamion cu lemne a intrat în depăşirea autocarului, moment în care un buştean a căzut, lovind pe partea laterală autovehiculul cu turişti.

"Sunt trei persoane rănite mai grav şi alte patru care au doar escoriaţii. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD, precum şi elicopterul medical", a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Spiridon.

Unul dintre răniţi a fost preluat de elicopterul SMURD, alte două victime fiind preluate cu ambulanţele şi transportate la spital.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Camionul cu lemne se deplasa către Suceava, iar autocarul cu turişti din Ucraina mergea către Bucureşti.

La ora 21.00, circulaţia pe drumul european 85 în zona în care s-a petrecut accidentul era încă blocată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici