Şapte răniţi după ce şase maşini au fost implicate într-un accident în lanţ pe A 1, în Orăştie

Şapte persoane au fost rănite, duminică seara, după ce şase maşini s-au ciocnit în lanţ pe Autostrada A 1, sensul Orăştie – Deva, două dintre victime fiind încarcerate. Traficul rutier este blocat.

866 afișări
Imaginea articolului Şapte răniţi după ce şase maşini au fost implicate într-un accident în lanţ pe A 1, în Orăştie

Şapte răniţi după ce şase maşini au fost implicate într-un accident în lanţ pe A 1, în Orăştie

Potrivit ISU Hunedoara, accidentul de pe Autostrada A1 s-a produs în zona localităţii Gelmar, sensul Orăştie – Deva, în urma ciocnirii a şase maşini.

„Accidentul rutier de pe autostrada, la la km. 340, zona Gelmar, sensul Orăştie - Deva, s-a soldat cu 7 răniţi. În urma ciocnirii în lanţ a 6 autoturisme, 7 oameni au suferit politraumatisme, doi dintre aceştia fiind încarceraţi. Cei doi au fost extraşi de echipa de descarcerare a Detaşamentului Orăştie şi predaţi, conştienţi şi cooperanŢi, echipajelor medicale”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române arată că în zonă s-au produs două accidente, primul impact fiind în zona municipiului Orăştie, între un microbuz şi un autoturism, iar la o distanţă de aproximativ două sute de metri a avut loc un alt eveniment rutier în care au fost implicate patru autoturisme.

Potrivit Infotrafic, circulaţia pe autostradă, pe sensul Orăştie-Deva, este blocată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici