Şapte suporteri din Ungaria, audiaţi la Poliţia Sfântu Gheorghe după o altercaţie cu câţiva localnici

Şapte suporteri din Ungaria au fost duşi la sediul Poliţiei din Sfântu Gheorghe, după ce, potrivit unor surse locale, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au avut o altercaţie cu câţiva localnici la o benzinărie din oraş, ei fiind audiaţi şi apoi lăsaţi să plece, transmite corespondentul MEDIAFAX.

731 afișări
Imaginea articolului Şapte suporteri din Ungaria, audiaţi la Poliţia Sfântu Gheorghe după o altercaţie cu câţiva localnici

Şapte suporteri din Ungaria, audiaţi la Poliţia Sfântu Gheorghe după o altercaţie cu câţiva localnici (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Surse locale au declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că în noaptea de sâmbătă spre duminică un grup de suporteri din Ungaria a avut o altercaţie cu patru localnici, la o benzinărie din Sfântu Gheorghe.

Potrivit surselor citate, incidentul de la benzinărie a fost anunţat prin 112, după care o echipă de jandarmi s-a deplasat acolo pentru a aplana conflictul.

În urma altercaţiei, şapte suporteri ungari au fost duşi la sediul Poliţiei din Sfântu Gheorghe, unde au fost identificaţi şi audiaţi, după care şi-au continuat drumul spre casă. Sursele citate au precizat că suporterii nu au fost amendaţi.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei similare a Ungariei, în etapa a doua grupei F din preliminariile Euro-2016.

Golurile partidei au fost marcate de Rusescu '44, respectiv Dzsudzsak '82.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici