Şapte tineri, printre care şi nepotul decanului Baroului Vrancea, reţinuţi pentru trafic de droguri

Şapte tineri, membri ai unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc, între care Laurenţiu Ioanovici, nepotul decanului Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici, au fost reţinuţi, luni, în urma unor ample percheziţii desfăşurate în Bucureşti şi în judeţul Vrancea.

580 afișări
Imaginea articolului Şapte tineri, printre care şi nepotul decanului Baroului Vrancea, reţinuţi pentru trafic de droguri

Şapte tineri, între care nepotul decanului Baroului Vrancea, reţinuţi pentru trafic de droguri (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vrancea, percheziţiile în urma cărora a fost destructurată gruparea de traficanţi de droguri de risc au fost făcute, luni, de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea şi de către procurorii din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În total, au fost făcute zece percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţul Vrancea, la locuinţele a şapte persoane suspectate de trafic de droguri de risc.

În urma percheziţiilor şi a prinderii în flagrant delict, poliţiştii au ridicat telefoane mobile şi cântare electronice folosite în activitatea infracţională, aparatură specifică pentru realizarea unei culturi de cannabis, 2.500 de lei, 50 de grame de cannabis şi cinci grame de haşis.

Din cercetări a reieşit că, începând cu luna mai a acestui an, cei şapte ar fi constituit un grup infracţional organizat şi ar fi traficat aproximativ 700 de grame de cannabis, obţinând din activitatea infracţională 40.000 de lei.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, printre cei şapte tineri reţinuţi pentru trafic de droguri de risc se află şi Laurenţiu Ioanovici, nepotul decanului Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici.

Tinerii au fost reţinuţi, luni, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate în acest caz a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, cei din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate din Galaţi, Brăila şi Bucureşti, precum şi jandarmi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici