Şapte turişti din Bacău s-au rătăcit în Munţii Ciucaş. Anunţul salvamontiştilor din Prahova. FOTO

Salvamontiştii din Prahova au intervenit, duminică, pentru salvarea a 7 turişti din Bacău care s-au rătăcit în Munţii Ciucaş, din cauza viscolului şi a ceţii.

468 afișări
Imaginea articolului Şapte turişti din Bacău s-au rătăcit în Munţii Ciucaş. Anunţul salvamontiştilor din Prahova. FOTO

Şapte turişti din Bacău s-au rătăcit în Munţii Ciucaş

Salvamontiştii din Prahova au fost anunţaţi prin 112 că şapte turişti din Bacău s-au rătăcit în Munţii Ciucaş.

Turiştii intenţionau să ajungă la Cabana Ciucas prin Şaua Chirusca, dar din cauza viscolului şi a ceţii au pierdut traseul marcat.

„Salvatorii montani aflaţi la Baza Muntele Roşu au pornit în căutarea lor. Acţiunea s-a încheiat cu bine, turiştii aflându-se acum în Baza Salvamont, la un ceai fierbinte”, anunţă Salvamont Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici