Poliţiştii din Ilfov, „dar” de nuntă pentru participanţii la o ceremonie organizată în Ilfov

  • Poliţiştii din Ilfov au dat şase amenzi după o nuntă care a fost organizată într-un local din comuna 1 decembrie.
1752 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Ilfov, „dar” de nuntă pentru participanţii la o ceremonie organizată în Ilfov

Poliţiştii din Ilfov, „dar” de nuntă pentru participanţii la o ceremonie organizată în Ilfov

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Ilfov, poliţiştii din Măgurele s-au deplasat la localul respectiv, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu un eveniment privat organizat în localul din comuna 1 decembrie.

Când au ajuns poliţiştii, evenimentul nu mai era în desfăşurare, dar, în urma verificărilor făcute, oamenii legii au stabilit că a fost vorba de o nuntă, la care au participat mai multe persoane, fiind astfel încălcate dispoziţiile prin care este interzisă organizarea de evenimente private, precum şi măsurile de protecţie individuală.

Poliţiştii ilfoveni au identificat o parte dintre persoanele participante la evenimentul respectiv precum şi pe admnistratorul unităţii de profil.

„În urma verificărilor, pâna la acest moment, poliţiştii oraşului Măgurele au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale, din care o sancţiune contravenţională, în valoare de 3000 de lei, a fost aplicată administratorului societăţii, iar celelalte 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2500 de lei, au fost aplicate persoanelor participante”, a mai transmis Poliţia Ilfov.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru identificarea tuturor participanţilor şi au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici