Şase copii au fost transportaţi la spital după ce li s-a făcut rău în casa bunicii

Şase copii cu vârste cuprinse între un an şi şase luni şi 13 ani au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Botoşani, marţi, cu stare de rău, dureri de cap, vărsături şi stare de leşin, după ce li s-a făcut rău în casa bunicii. Medicii urmează să stabilescă ce a dus la apariţia simptomelor.

632 afișări
Imaginea articolului Şase copii au fost transportaţi la spital după ce li s-a făcut rău în casa bunicii

Şase copii au fost transportaţi la spital după ce li s-a făcut rău în casa bunicii

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, echipajele SMURD au fost solicitate să intervină, marţi, în localitatea Roma, după ce unui copil i s-a făcut rău şi a leşinat.

La sosirea echipajelor medicale, s-a constatat că în locuinţă se aflau şase copii şi toţi aveau nevoie de îngrijiri medicale.

“La faţa locului au intervenit două autospeciale SMURD. La sosirea forţelor de intervenţie s-a constatat că şase copilaşi, toţi din aceeaşi casă, aveau nevoie de îngrijiri medicale. Ei prezentau cefalee, vărsături, stări de leşin şi au fost transportaţi la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani împreună cu mama lor. Echipajele ISU au verificat instalaţiile de încălzire, nu au fost înregistrare surgeri de gaze sau fum. Medicii urmează să stabilească din ce cauză aceştia se simţeau rău”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani, Dorina Lupu.

Cei şase copii se aflau împreună cu mama lor în vizită la bunici în momentul în care li s-a făcut rău, medici urmând să stabilească dacă este vorba despre o toxiinfecţie alimentară sau de altă natură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici