Şase curse au întârzieri la aterizare pe Aeroportul "Henri Coandă" din cauza ceţii

Şase curse au întârzieri la aterizare pe Aeroportul "Henri Coandă", din cauza ceţii, cea mai mare întârziere fiind înregistrată la o aeronavă care trebuia să ajungă la Bucureşti la 6.15 şi a fost direcţionată spre Sibiu.

241 afișări
Imaginea articolului Şase curse au întârzieri la aterizare pe Aeroportul "Henri Coandă" din cauza ceţii

Şase curse au întârzieri la aterizare pe Aeroportul "Henri Coandă" din cauza ceţii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Dintre cele şase curse, două sunt internaţionale, iar patru interne, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Biroului de Presă al Aeroportului "Henri Coandă".

Astfel, zborurile de la Munchen şi Cairo au fost redirecţionate către Sibiu.

Sunt aşteptate să aterizeze cursele de Sibiu, Timişoara, Baia Mare şi Suceava.

O altă cursă de Barcelona, care trebuia să aterizeze pe Băneasa a fost redirecţionată către "Henri Coandă", de unde va decola către Napoli.

Totodată, sunt înregistrate două întârzieri la decolare de pe Aeroportul Henri Coandă, pentru cursele spre Oradea şi Iaşi.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul se desfăşoară normal în condiţii de vizbilitate redusă, fiind ceaţă intensă pe cele două aeroporturi bucureştene. Acestea sunt dotate cu echipamente care permit operaţiuni în condiţii de vizibilitate redusă.

Pistele sunt deschise şi la aterizare şi la decolare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici