Şase persoane, între care trei copii, rănite într-un accident produs în judeţul Dâmboviţa

Şase persoane, între care trei copii, au fost rănite într-un accident produs în localitatea dâmboviţeană Ulmi, după ce o şoferiţă a acroşat un câine, iar apoi a intrat pe contrasens, unde maşina pe care o conducea s-a ciocnit cu un autoturism care circula regulamentar.

87 afișări
Imaginea articolului Şase persoane, între care trei copii, rănite într-un accident produs în judeţul Dâmboviţa

Şase persoane, între care trei copii, rănite într-un accident produs în judeţul Dâmboviţa (Imagine: Shutterstock)

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, accidentul a avut loc pe drumul judeţean 711, în localitatea Ulmi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O femeie de 40 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a acroşat cu maşina un câine, după care a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens, maşina sa ciocnindu-se cu un autoturism care circula regulamentar.

Toţi cei şase ocupanţi ai autovehiculului de pe contrasens, între care trei copii, au fost răniţi, fiind preluaţi de echipaje medicale şi transportaţi la spital.

Pe numele şoferiţei vinovate de producerea accidentului poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici