Şase persoane, între care un copil, rănite într-un accident cu şapte autoturisme, produs în Ilfov

Şase persoane, între care un copil, au fost rănite, marţi după-amiază, într-un accident rutier în care au fost implicate şapte autoturisme, produs în Ilfov, la ieşirea din localitatea Afumaţi, înspre Voluntari, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii ISU Ilfov.

1649 afișări
Imaginea articolului Şase persoane, între care un copil, rănite într-un accident cu şapte autoturisme, produs în Ilfov

Şase persoane, între care un copil, rănite într-un accident cu şapte autoturisme, produs în Ilfov (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Simion Petruş, în urma accidentului, o persoană a fost rănită grav, iar alte cinci au suferit răni uşoare.

Între răniţi se află o mamă şi copilul ei.

La locul accidentului au fost trimise trei echipaje SMURD şi două de la Ambulanţă, a mai precizat Petruş.

Traficul rutier este întrerupt temporar pe ambele sensuri ale DN2, la ieşirea din Afumaţi către Voluntari, a precizat Centrul InfoTrafic al Poliţiei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici