Locomotiva Mocăniţei a deraiat în judeţul Maramureş. UPDATE Bilanţul răniţilor a urcat la 12 persoane - FOTO

Numărul persoanelor rănite după ce locomotiva Mocăniţei a deraiat pe Valea Vaserului, în judeţul Maramureş, a ajuns la 12. Între acestea se află şi un copil. În trenul de linie îngustă se aflau aproximativ 200 de persoane.

4970 afișări
Imaginea articolului Locomotiva Mocăniţei a deraiat în judeţul Maramureş. UPDATE Bilanţul răniţilor a urcat la 12 persoane - FOTO

Locomotiva Mocăniţei a deraiat în judeţul Maramureş. UPDATE Bilanţul răniţilor a urcat la 12 persoane

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în total 12 persoane au suferite diferite răni, iar şase dintre acestea au fost deja duse la Centrul de Primiri Urgenţe Vişeu de Sus.

Ceilalţi şase urmează să fie transportaţi tot la Centrul de Primiri Urgenţe Vişeu de Sus.

Pe lângă acestea, mai multe persoane au suferit atacuri de panică.

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş a adăugat că ultimele informaţii arată că au deraiat locomotiva şi un vagon al Mocăniţei, din cauze deocamdată necunoscute.

La locul incidentului au intervenit reprezentanţi ai ISU, SAJ, jandarmi şi salvamontişti.

Reprezentanţii Salvamont Maramureş au anunţat, la rândul lor, că rănile suferite de victime nu sunt grave şi s-a putut interveni la ele cu maşini, în condiţiile în care exista acces.

Informaţiile iniţiale indicau şase răniţi după ce pe Valea Vaserului a deraiat locomotiva Mocăniţei.

În trenul de linie îngustă se aflau aproximativ 200 de persoane.

Taguri:
locomotiva,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici