Şase persoane rănite în urma unui accident rutier, produs în Petroşani (Hunedoara)

Şase persoane au fost rănite, duminică, în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, după ce un şofer din Vulcan a lovit maşina care circula în faţa sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

541 afișări
Imaginea articolului Şase persoane rănite în urma unui accident rutier, produs în Petroşani (Hunedoara)

Şase persoane rănite în urma unui accident rutier, produs în Petroşani (Hunedoara)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, accidentul s-a produs, duminică, în municipiul Petroşani, după ce un şofer în vârstă de 62 de ani, din Vulcan, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi a lovit din spate un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani.

Şase persoane au fost transportate la spital.

"Un bărbat de 62 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroşani, pe fondul nepăstrării distanţei în mers, a tamponat autoturismul din spate condus de un tânăr de 32 de ani, din Petroşani. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care circula regulamentar, a patru pasageri din autoturismul condus de acesta, cu vârste cuprinse între 4 si 38 de ani, precum şi rănirea uşoară a unei pasagere în vârstă de 60 de ani, din autoturismul care a produs evenimentul rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Şoferul care a produs accidentul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici