Şase răniţi, între care doi copii, au fost transportaţi la spital în urma unui accident rutier

Şase persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică după-amiază, într-un accident rutier pe Drumul Naţional 2, care leagă Fălticeniul de Suceava, unde două maşini s-au ciocnit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

236 afișări
Imaginea articolului Şase răniţi, între care doi copii, au fost transportaţi la spital în urma unui accident rutier

Şase răniţi, între care doi copii, au fost transportaţi la spital în urma unui accident rutier

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, două autoturisme s-au ciocnit, duminică după-amiază, în zona loclaităţii Buneşti, iar în urma impactului au fost rănite şase persoane, între care şi doi copii.

“Accidentul s-a petrecut pe raza comunei Buneşti, la faţa locului echipajele de salvare găsind şase victime, patru adulţi şi doi copii, neîncarcerate şi conştiente. Toţi răniţii vor fi transeraţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Suceava”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut evenimentul rutier.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici