Scandal cu bâte şi cuţite într-un bar din Buzău, mai multe persoane au fost rănite

Mai multe persoane au fost rănite, vineri, la Buzău, în urma unui conflict izbucnit într-un bar din oraş, în care au fost folosite bâte şi cuţie, în prezent oamenii legii căutând şi alte persoane care ar fi fost implicate în scandal şi care ar fi fugit de la faţa locului după sesizarea Poliţiei.

392 afișări
Imaginea articolului Scandal cu bâte şi cuţite într-un bar din Buzău, mai multe persoane au fost rănite

Scandal cu bâte şi cuţite într-un bar din Buzău, mai multe persoane au fost rănite

Potrivit comisarului şef Florina Crucianu de la Poliţia Judeţeană Buzău, oamenii legii au fost anunţaţi că două persoane, tată şi fiu, au fost bătute în timp ce se aflau la terasa unui bar din cartierul buzoian Dorobanţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Centrul operaţional al Poliţiei Judeţene Buzău a fost sesizat prin 112 că în cartierul Dorobanţi a avut loc un scandal. Imediat la faţa locului a intervenit o patrulă din cadrul Poliţiei Municipiului, iar la scurt timp au intervenit şi jandarmi. Au fost găsiţi doi buzoieni, tată şi fiu, care au spus poliţiştilor că în timp ce consumau alcool la terasa unui bar au fost agresaţi de mai multe persoane. Cei doi au fost transportaţi la spital", a spus Crucianu.

În prezent, poliţiştii continuă cercetările pentru prinderea celorlalte persoane implicate în scandal.

"De asemenea, se continuă activităţile în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul", a mai spus comisar şef Florina Crucianu.

Potrivit unor surse medicale de la Spitalul Judeţean Buzău, şase persoane ar fi ajuns la unitatea medicală şi ar fi solicitat îngrijiri medicale în urma scandalului din cartierul Dorobanţi. Victimele ar avea leziuni uşoare, zgârieturi şi vânătăi, care nu le pun viaţa în pericol, un singur pacient, cu capul spart, fiind în stare mai gravă.

Conform martorilor, două persoane, tată şi fiu, care se aflau la terasă au fost luate la bătaie de mai mulţi bărbaţi care au venit în zonă cu patru maşini.

În timpul altercaţiei, s-au folosit bâte, bastoane telescopice, lanţuri şi cuţite, mai spun persoanele care au asitat la scandal.

Potrivit martorilor, printre agresori s-ar afla şi fiul unui cunoscut om de afaceri din Buzău.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că cel puţin cinci persoane, suspectate că ar fi participat la conflict, sunt căutate de poliţişti.

Un scandal a izbucnit şi în curtea Spitalului Judeţean Buzău, unde au venit rudele celor două persoane rănite, tată şi fiu. Pentru aplanarea conflictului, care a durat mai mult de o oră, a fost nevoie de intervenţia oamenilor legii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici