Scandal în centrul oraşului Focşani: un bărbat înarmat şi însoţit de un câine de luptă a fost încătuşat de poliţişti

  • Un bărbat înarmat şi însoţit de un câine de luptă fără botniţă a fost încătuşat de poliţişti.
  • Incidentul a avut loc noaptea trecută pe un bulevard din oraşul Focşani.
  • Tânărul de 30 de ani era în stare avansată de ebrietate şi a fost condus la secţia de Poliţie.
366 afișări
Imaginea articolului Scandal în centrul oraşului Focşani: un bărbat înarmat şi însoţit de un câine de luptă a fost încătuşat de poliţişti

Mediafax

Un bărbat înarmat şi însoţit de un câine de luptă fără botniţă a fost încătuşat de poliţişti. Incidentul a avut loc după miezul nopţii pe Bulevardul Unirii din oraşul Focşani, potrivit poliţiştilor.  O persoană a sunat la 112 şi a anunţat că un  bărbat înarmat şi însoţit de un câine de luptă fără botniţă se plimbă pe stradă. Poliţiştii sosiţi la faţa locului i-au cerut tânărului să pună botniţă câinelui de luptă şi pentru că a refuzat, l-au imobilizat.

”La data de 27 august a.c., ora 01.26, am fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că pe B-dul Unirii din municipiul Focşani se află o persoană care ar avea asupra sa un pistol. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, unde au depistat un tânăr care era însoţit de un câine de luptă, fără botniţă. Tânărul a fost verbal somat verbal să pună botniţa animalului şi să se conformeze solicitărilor poliţiştilor. Întrucât acesta nu s-a supus somaţie, poliţiştii sprijiniţi de lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea au procedat la  încătuşarea  bărbatului,  care ulterior a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Focşani, fiind identificat în persoana unui tânăr de 30 de ani”, au anunţat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Bărbatul a fost testat alcooltest, rezultat fiind de 2,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, asupra tânărului a fost  găsită o armă neletală de tip airsoft, fără muniţie şi care se nu se supune autorizării.

Bărbatul a fost internat la o unitate spitalicească de pe raza municipiului Focşani, iar poliţiştii continuă cercetările.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici